İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde ‘HEMŞİRELİK SEMPOZYUMU’ Düzenlendi
13 Haziran 2022

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Hemşirelik Sempozyumu Düzenlendi.
Yoğun katılımın sağlandığı sempozyuma, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan başta olmak üzere Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin,Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.İnci Sabi Yavaş, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Rahime Aydın Er, ilimizdeki bir çok sağlık idarecisi,akademisyenler,hemşireler ve sağlık çalışanları katılım sağladı.
Hemşirelik Sempozyumumuzda Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan eğitimin önemine dikkat çekti ‘ Hemşirelik mesleği sağlık sisteminin ayrılmaz,önemli bir parçasıdır.Bugün gerçekleştirilen eğitim programının değerli hocalarımızın da katkılarıyla çok verimli geçeceğini düşünüyorum.Sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.
Hastane Başhekimimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç’ Hemşirelik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu, sağlık sisteminin vazgeçilmezi olduğunu belirterek tüm hemşirelerimizin Hemşirelik Haftasını kutladı.Sempozyumda emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Serap Akkaya Efe; Sağlık Hizmetlerinde değişen,gelişen ihtiyaçlar karşısında bilgi ve becerilerini sürekli olarak yenileyeceklerini, bilimsel sosyal yöntemleri mesleğimize yansıtabilmek ve ekip ruhu ile çalışmanın öneminin farkındalığını arttırmakamacıyla ‘Hemşirelik Sempozyumu’nu düzenlediklerini,meslek sevgisiyle,kurumsal bağlılıkla kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan,sürekli kendini geliştiren sonuç odaklı,iletişim becerisi yüksek örnek rol model meslek olmaya devam edeceğiz’’ diyerek tüm hemşirelerin Hemşireler Haftasını kutladı.
2 oturum olarak sunulan sempozyumda ; ‘Öncü Ses;Hemşireler ve Covid 19 Pandemi Sürecinde Hemşire Olmak ‘ oturum başlıkları ile etkili verimli bir sempozyum programı gerçekleştirildi.
2022 Uluslararası Hemşirelik Temasının ‘’ Hemşireler: Öncü Bir Ses-Küresel Sağlığı Güvence Altına Almak İçin Hemşireliğe Yatırım Yapın ve Haklarına Saygı Gösterin’’teması ile görsel sunumlara yer verildi
Tüm gün süren sempozyumda konuşmacılara plaket ve çiçek töreni ile sempozyumun kapanışı gerçekleştirildi.Hemşirelik Sempozyumuna katılan tüm sağlık çalışanları duydukları memnuniyeti dile getirerek ,Hasta yönetimi ve tüm oturum konuşmacılarına teşekkür ettiler.