Hastanemizde 12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlandı
17 Mayıs 2021

Ülkemizin ve dünyanın Covid-19 salgını ile mücadele ettiği bu zor zamanlarda, merhametiyle özverili çalışmalarıyla tüm salgınlarda olduğu gibi yine ön planda sağlık hizmeti ve bakımı sunan hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşirelerimiz aile ve sevdiklerinden uzakta fedakarca çalışan sağlık ordusunun vazgeçilmez neferleri olduğunu bu dönemde bir kez daha göstermişlerdir.
Hastane Başhekimimiz Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç ve hastane yönetimimiz tüm servis, yoğun bakım, poliklinikler ve diğer birimlerde görev yapan hemşireleri ziyaret ederek 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutladı.Hemşirelerimize çiçek ve duvar saati hediye edilen ziyarette, hemşirelerimiz hastane yönetimine duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti