İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Enfeksiyon Kontrol Komite Toplantısı Gerçekleştirildi
05 Nisan 2021

İzmit Seka Devlet Hastanesi Sağlık Kurulu Toplantı Salonunda Enfeksiyon Kontrol Komite Toplantısı yapıldı. Hastane Başhekim Yardımcısı Dr.Nihat Üstüner başkanlığında ve komite üyeleri ile gerçekleşen toplantıda, Covid – 19 salgını kapsamında hastanemizde uygulanan sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi uygulamaları, 2020 yılı Faaliyet Değerlendirme Sonuçları, 2021 yılı ilk üç ay sürveyans verileri, antibiyotik kullanımı ve kontrolü, hastane temizliği, çamaşırhane, mutfak, atık yönetimi gibi hizmetlerin enfeksiyon yönünden değerlendirmesi konuları görüşüldü. Ayrıca 2021 yılı hedefleri ve alınacak önlemler tekrar gözden geçirildi. Alınan kararlar sonrasında karşılıklı fikir alış verişi ve iyi dileklerle toplantı sona erdi.