Hastane Mutemeti Hülya Sayan’a Anlamlı Veda
03 Mayıs 2019

İzmit Seka Devlet Hastanesi yönetimi yaklaşık 20 yılı aşkın süre boyunca kuruma hizmet etmiş, hastanede hatırı sayılır bir yere sahip olan Mutemet Hülya Sayan’a veda töreni gerçekleştirildi. Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ve hastane idaresinin katıldığı törene, çalışma arkadaşları ve hastane çalışanları da katılım sağladı. Programda konuşma gerçekleştiren hastane yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ’’Bugün sevdiğimiz bir arkadaşımızın emeklilik dolayısıyla ayrılışı için buradayız. Hastanemizin değerli çalışanlarından olan Hülya Sayan’a gerek kişiliği ile gerek de mesleki duruşu ile hastanemizde kazandırdıkları için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı yaşamasını temenni ederim.’’ diyerek iyi dileklerde bulundu. Program daha sonra hazırlanan video gösterisi ile devam etti. Duygusal anların yaşandığı veda töreni, hastane yönetimi tarafından verilen çiçek ve plaket takdimi sonrası hazırlanan kokteyl ile son buldu.