Evde Sağlık Hizmeti İle Binlerce Hastaya Hizmet Veriliyor
14 Ocak 2019

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İzmit Seka Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi kadrosu ile sağlık hizmetini aksatmıyor. Bir Uzman Hekim, bir Pratisyen Hekim, altı hemşire, bir Memur ve üç şoförden oluşan 12 kişilik ekip vatandaşın imdadına yetişiyor.

Aynı Anda Üç Ayrı Ekip İle Hizmet Verilebiliyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi,  yatalak, bakıma muhtaç, hastaneye ulaşması zor olan hastaların muayene ve tedavilerini evlerinde veriyor. Tam donanımlı araçlarla verilen sağlık hizmetiyle İzmit İlçesindeki vatandaşlarımız gerekli muayene ve kontrolleri yapıldıktan sonra gerekli tıbbı malzeme ihtiyaçları karşılanıyor.

1400’ den Fazla Vatandaşa Bu Hizmet Veriliyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nin, vatandaşlara yönelik sürdürdüğü evde sağlık hizmetinde ulaşılan insan sayısı artıyor, ihtiyaç duydukları hizmetler vatandaşın ayağına kadar gidiliyor. İzmit ilçesinde 1455 hastaya ulaşarak hastaların tedavi ve ihtiyaçları karşılanıyor.

Binlerce Vatandaşımıza Sağlık Hizmeti Ulaştırıyoruz

Konu hakkında açıklama yapan İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ‘’Vatandaşımıza vermiş olduğumuz bu hizmet ile yatalak, hastaneye gelemeyen hastalarımızın tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Üç ayrı ekibimizle belirli periyotlarla 1400’den fazla vatandaşımıza sağlık hizmeti ulaştırıyoruz. Bu durumda olan vatandaşlarımızın bizleri arayıp gerekli müracaatlarını yapmalarını istiyoruz. İnşallah vatandaşlarımız bu hizmetlerimizden memnun kalır” şeklinde konuştu.