İzmit Seka Devlet Hastanesi Diyabet Okulu Mezun Vermeye Devam Ediyor
27 Aralık 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi Diyabet Okulu mezunlarını vermeye devam ediyor. Diyabet hastalarının ve hasta yakınlarının bilgilendirilmesi, eğitilmesi amacıyla verilen eğitimler sonrası mezuniyet mutluluğu yaşanıyor. Mezuniyet Sertifika Törenine, Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Berrak Cihangir, Diyabet Hemşiresi Bahar Gümüş Irklı ve Diyabet Okulu eğitiminde görev alan çalışanlarımız katıldı. Sertifika töreninde konu ile açıklamalarda bulanan Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç Diyabet Okulu mezunları vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek diyabet hastalarının bundan sonra daha bilinçli ve dikkatli olacağına inandıklarını söyledi. Tören daha sonra sertifika dağıtımı ile sona erdi.