İngiltere'den Seka Devlet'e Ameliyat İçin Geldi
25 Ekim 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi ülkemizin her bölgesinden olduğu gibi yurt dışından da tercih edilmeye devam ediyor.   İngiltere’de ikamet eden ve bir üniversitede öğretim üyesi olarak çalışan hastanın tercihi İzmit Seka Devlet Hastanesi oldu.

42 yaşındaki S.O. adlı hasta yaklaşık bir yıldır, şiddetli bacak ağrısı ve uyuşması olduğunu anlatarak, bulunduğu ülkede bu alanda hizmet almakta zorlandığını, fizik tedavi ve medikal tedavilerle şikayetinin geçmediğini aktardı. İzmit’te yaşayan tanıdıkları aracı ile  Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi Hekimi Op. Dr. Mehmet Korkmaz  ile  internet üzerinden haberleşme sağlayarak gereken planlarını yaptığını ve ülkemize gelerek Hastaneye başvurduğunu dile getiren S.O; Yapılan ameliyat ve tedaviden dolayı memnuniyetini dile getirerek, yapılan ameliyat ve tedaviden dolayı çok memnun olduğunu belirtti. Hastaneye geldiği gün içerisinde  gerekli hazırlıkların yapılarak kısa sürede ameliyat olduğunu ve 3. gün hastaneden şikayetleri tamamen geçerek taburcu olduğunu ifade ederek başta doktoru olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletti.