İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Masabaşı Tatbikatı Gerçekleştirildi
10 Mayıs 2018

20.03.2015 Tarih Ve 29301 Sayılı Rg’ De Yayınlanarak Yürürlüğe Giren Hastane Afet Ve Acil Durum Planları Uygulama Yönetmeliği Gereğince Hastane Afet Ve Acil Durum Planlarının Yıl İçerisinde En Az Bir Kez Masa Başı Tatbikatı, Bir Kez De Saha Tatbikatı İle Test Edilmesi Gerektiği Belirtilmiştir.
Hastanemizde 27 Nisan 2018 Tarihinde Masa Başı Tatbikat Yapılmış Olup 4 Masa Da 50 Katılımcı İle Gerçekleştirilmiştir. Tatbikata; Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim Yardımcılarımız Uz.Dr.Özlem Haşim,Op.Dr.Yalçın Tamer, İdari Ve Mali İşler Müdürümüz Feti Yirmibeş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Bilal Yavuz Demirkaya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu, Berrak Cihangir, İdari Ve Mali İşler Müdür Yardımcılarımız Şükran Karadağ, Ahmet Demir, Öznur Özbay (Eczacı) Hülya Çakır (Endokrinoloji Ser.Sbh Sor) Nurdan Kültür (Üroloji Ser.Sbh Sor) Özlem Küçükşener (Ortopedi Ser.Sbh Sor) Filiz Öner Uyar (Fizik Ted. Reh. Ser.Sbh Sor) Kadriye Cengiz (Poliklinik Sorumlusu) Şükran Özmağden (1. Basamak Gybu Sbh Sor) Sedat Topal (Mühendis) Uz. Dr. Zafer Dolu (Acil Servis Sorumlu Hekimi) Zekeriya Özayrıç (Güvenlik Şefi) İsa Kocakoç (Vardiya Şefi) Gürkan Özer (Mühendis) Vehbi Keskin (İşçi) Furkan Erkan (Sosyal Hizmet Uzmanı) Sezer Çiçek (Psikolog) Zehra Bağrıyanık (Tıbbi Sekreter) Remzi Özel (Sağlık Memuru) Sevil Kardeş (Diyetisyen) Oya Yiğit (Otelcilik Birim Sor) Kazım Balkan (Vhki) Salih Oskay (Vhki) Yusuf Çeltik (Teknisyen) Memduh Ayvaz (Vhki) Alpaslan Ceylan (Vhki) Hatice Kadıoğlu (Vhki) Pınar Özer (Vhki) Mustafa Bülbül (Tıbbi Sekreter) Emine Gümrük Kılıç (Vhki) Saynur Makasoğlu (Taşınır Kontrol Yetkilisi) Adnan Kartal (Taşınır Kontrol Yetkilisi) Yeşim Akgül (Başeczacı) Katılmıştır.
Ayrıca İdari Ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Hasan Yaşar, Sivil Savunma Uzmanı Nilüfer Mostura, Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu Ve Sivil Savunma Personeli Halegül Özbek Gözlemci Olarak Görev Yapmıştır.

.