İzmit Seka Devlet Hastanesi Birliktelik Gecesi Kutlandı
07 Mayıs 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Haftası nedeniyle Hastane Birliktelik Gecesi Seka Deniz Restaurant’ta yoğun bir katılımla gerçekleşti. İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Haftası nedeniyle Hastane Birliktelik Gecesi Seka Deniz Restaurant’ta yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başhekim Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç’un ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Başhekim Yardımcıları Op.Dr.Yalçın Tamer, Uz.Dr.Özlem Haşim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu, Berrak Cihangir ve İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Hasan Yaşar, Gözde Okay Usuloğlu, Doktorlar,Fizyoterapistler, Eczacılar,Diyetisyenler, Hemşireler, Laborantlar, Röntgen, Güvenlik, Temizlik, Veri Hazırlama, Tıbbi Sarf Depo ve diğer tüm hastane çalışanları katıldı. Seka Deniz Restaurant’ta düzenlenen Hemşireler Günü programında konuşan Hastane Yöneticisi Başhekim Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, hemşirelik mesleğinin fedakarlık ve sevgi isteyen bir meslek olduğu söyledi. Tunç "Hastane Birliktelik gecemize yoğun bir katılımın olması bizleri sevindirdi. Amacımız bir nebze de olsa hastane ortamından kurtularak çalışanlarımızla birlikte zaman geçirmek.12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla hemşirelerimizin hemşirelerin gününü kutluyorum" dedi. Daha sonra konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya ’12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğumuz birlik ve beraberlik gecemize hoşgeldiniz.Yaklaşık bir senedir hem tıbbi hem fiziki anlamda yapmış olduğumuz yeniliklerle büyük başarılara imza attık. Şimdi ise bunu taçlandırma zamanı. Tüm Hemşirelerimizin Günü Kutlu olsun..’’ dedi. Daha sonra Hemşireler Haftası dolayısıyla idareciler ve servis sorumlu hemşireleri birlikte pasta kesti. Program yenilen yemek sonrası sona erdi.