İzmit Seka Devlet Hastanesinde Tesis Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
18 Nisan 2018

İlimizde vermiş olduğu sağlık hizmeti ile vatandaşlara kaliteli bir hizmet sunan İzmit Seka Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları da bir bir çözüme kavuşturuyor. Bu çalışmalar kapsamında hastane yönetimi geçtiğimiz gün Tesis Güvenliği Toplantısı gerçekleştirdi.

Tesis Güvenliği Komitesi toplanarak tespit edilen durumlar ele alındı

İzmit Seka Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları da bir bir çözüme kavuşturma adına gerçekleşen Tesis Güvenliği Toplantısına, Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ilal Yavuz Demirkaya,  Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu, Sivil Savunma Uzmanı Nilüfer Mostura, Hastane Mühendisleri Sedat Topal,Gürkan Özer, Başteknisyen Sadi Darıcı Teknik Birim Çalışanları Vehbi Keskin, Arzu Akbaş katıldı. Toplantı hakkında açıklama yapan Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu “ Kalite Standartları gereğince Tesis Güvenliği Komitesi toplanarak tespit edilen durumlar ele alındı. Düzenleyici ve tamamlayıcı çözüm önerileri belirlenerek toplantı sona erdirildi” diyerek toplantının önemini belirtti.