İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Dünya Yaşlılar Haftası Nedeniyle Etkinlik Yapıldı
21 Mart 2018

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Yaşlılar Haftası nedeniyle etkinlik yapıldı.

Başhekim Yardımcıları Uz.Dr.Özlem Haşim, Op.Dr.Yalçın Tamer ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu, Berrak Cihangir’in katılımlarıyla hastanede yatarak tedavi hizmeti alan hastalar ve çalışanlar ziyaret  edildi. Ziyaret esnasında hastalara çiçek dağıtılarak günün önemi vurgulandı.

Fizik Tedavi Servisi’nde, 60 yıllık evliliklerinde olduğu gibi hastane de de birlikte tedavi gören Şükran ve Zakir Nar ailesi de ziyaret edildi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Özlem Haşim‘’ Tüm dünyada her yıl 18–24 Mart tarihleri arası “ Dünya Yaşlılar Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yaşlıların toplumdaki yeri ve önemini bir kere daha hatırlayarak, onları sadece yılın bir günü veya bir haftası değil, onların toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlanmaları gerektiğinin daha önemle vurgulanması için ilan edilen önemli bir haftadır. Bizde bu özel günde büyüklerimizi ziyaret ederek hatırlamak istedik. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz”dedi.