İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Enfeksiyon Kontrol Komitesi Toplantısı Gerçekleştirildi
20 Mart 2018

19.03.2018 tarihinde İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimlik toplantı salonunda Enfeksiyon Kontrol Komitesi toplantısı gerçekleştirildi. Hastane Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Yalçın Tamer başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Şehnaz Tufan Kalyoncu, Enfeksiyon Hastalıkları Hekimleri Uz.Dr.Hatice Meriç Candangil, Uz.Dr.Semra Özgümüş, Uz.Dr.Gülben İşken Genel Cerrahi Hekimi Op.Dr. Kevser İpek Onduk, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Hekimi Uz.Dr.Nihat İbrahim Katırcıoğlu, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Hekimi Uz.Dr.Abdülkadir Oruç, Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşireleri Sevdiye Recepoğlu, Nergiz Şen, Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu ve Eczacımız Yeşim Akgül katıldı. Toplantıda 2017 yılı faaliyet raporu sunumu yapıldı. Gerçekleşen ve gerçekleşmeyen kararlar değerlendirilerek 2018 yılı için oluşturulan yeni hedefler komite üyeleriyle paylaşıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantı karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak sona erdi.