Hastanemizde “CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ VE YARA BAKIM SEMPOZYUMU” düzenlendi.
23 Mayıs 2024

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde “CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ VE YARA BAKIM SEMPOZYUMU” düzenlendi.

İzmit Seka Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşen sempozyum programı Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç TUNÇ, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayla ERGİN ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap AKKAYA EFE’nin açılış konuşmaları ile başladı.

“Cerrahi Hemşireliği ve Yara Bakım Sempozyumuna” ilimizdeki birçok sağlık idarecisi, akademisyenler, hemşireler ve sağlık çalışanları katılım sağladı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç TUNÇ eğitimin önemine dikkat çekerek “Hemşirelik mesleği sağlık sisteminin ayrılmaz, önemli bir parçasıdır. Bugün gerçekleştirilen eğitim programımızın değerli hocalarımızın da katkılarıyla çok verimli geçeceğini ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi ve tüm hemşirelerimizin Hemşirelik Haftasını kutladı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayla ERGİN açılış konuşmasında “hemşireler aklıyla bakar, yüreğiyle hisseder, bilgisiyle hayat verirler. Bireyler bazen adımızı unutabilir ancak onları nasıl hissettirdiğinizi asla unutmazlar” diyerek tüm hemşirelerin Hemşireler Gününü kutladı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap AKKAYA EFE konuşmasında “sağlık hizmetlerinde değişen ve gelişen ihtiyaçlar karşısında bilgi ve sosyal yöntemlerin mesleğimize yansıtmamız gerektiğini, meslek sevgisiyle, kaliteli hizmeti amaçlayan, kendini geliştiren, iletişim becerisi yüksek örnek rol model meslek olmaya devam edeceğiz” diyerek tüm hemşirelerin Hemşireler Haftasını kutladı.

2 oturum olarak sunulan sempozyumda; “Hemşirelerimiz; GELECEĞİMİZ ve Bakımın Gücü; HEMŞİRELER” oturum başlıkları ile etkili verimli bir sempozyum programı gerçekleştirildi.

Sempozyum programımız da; 2024 Uluslararası Hemşirelik Temasının “Hemşirelerimizin; Geleceğimiz Bakımın Ekonomik Gücü” teması ile görsel sunumlara yer verildi.

Tüm gün süren sempozyum programımız müzik dinletisi ve konuşmacılarımıza plaket, teşekkür belgeleri takdim edilerek kapanış gerçekleştirildi.

“Cerrahi Hemşireliği ve Yara Bakım Sempozyumuna katılan tüm sağlık çalışanları duydukları memnuniyeti dile getirerek, hastane yönetimi ve tüm oturum konuşmacılarına teşekkürlerini ilettiler.

İzmit Seka Devlet Hastanesinde CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ VE YARA BAKIM SEMPOZYUMU

Sempozyum 2