16 Mayıs 2024

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde 12-18 Mayıs Hemşireler Günü ve Anneler Günü kutlandı.
Her zaman özveri ile çalışan sağlık ordusunun vazgeçilmez neferleri olan Ebe ve Hemşirelerimizin Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç TUNÇ, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Özlem HAŞİM ATALAY, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Serap AKKAYA EFE ve İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Mesut PUNAR ile birlikte merkez bina, yoğun bakım üniteleri, Servisler, Acil Servis, Poliklinik Birimleri, Kartepe Semt Polikliniği ve diğer tüm birimlerde görev yapan ebe, hemşire lerimiz ve diğer tüm birimlerde görev yapan sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek Hemşirelik Haftası ve Anneler Günü kutlanıldı.
Kutlamada çiçek ve hediyeler takdim edildi. Tüm Ebe ve Hemşirelerimiz Hastane Yönetimine duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

hemşireler günü 1

hemşireler günü 18