Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği’nde Üroloji Polikliniği Hizmet Vermeye Devam Ediyor
02 Mayıs 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi vatandaşlara yönelik hizmetlerine devam ediyor. Hastane Yenidoğan yerleşkesinin yanı sıra Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği’nde de poliklinik hizmetleri vermeye devam ediyor. Kadın Doğum Hastalıkları, Çocuk Hastalıkları, Kardiyoloji polikliniklerinin yanı sıra beş uzman hekimi ile Üroloji Hastalıkları poliklinikleri yapılmaya devam ediyor.

Üroloji Polikliniğimizde, erkekler ve kadınlarda bulunan idrar yolları yani; Böbrekler, Böbrek üstü bezleri, Üreterler, Mesane, Testis, epididimis, vas deferens, seminal veziküller, prostat vb. hastalıklarının tedavileri ile hizmet vermektedir. Ayrıca hastanemizde ameliyathane koşullarında Sünnet de yapılmaktadır.