Hastanemizde Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Yapıldı
30 Nisan 2024

İzmit Seka Devlet Hastanesi Konferans Salonumuzda Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon sınavı yapıldı.
 Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımızın amacı, diyabet hakkında farkındalık yaratacak ve diyabeti olan bireylerin tanı, tedavi, bakım ve yönlendirilmesini gerçekleştirecek sağlıklı bireyleri diyabetten koruyacak yetkin hemşireler yetiştirmeyi amaçlar. Program aynı zamanda diyabeti olan bireyler, aileleri ve çevrelerindeki bireyler ile meslektaşlarına hastalığın yönetimi konusunda eğitim verir ve danışmanlık yapar.
 Bu kapsamda hastanemizde hizmet verdiğimiz Diyabet Eğitim Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı ile sertifika geçerlilik süresi dolan kursiyerlerimize Sağlık Hizmeti Genel Müdürlüğünce yayınlanan Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı standartları çerçevesinde resertifikasyon sınavı yapıldı.
 Kocaeli, Amasya, Ankara, Bursa, Konya, Antalya, Çorum, Afyon, Kütahya, Bursa, İstanbul, Manisa, Erzurum, Bolu, Sakarya illerinden katılan toplam16 kursiyerimizi tekrar ağırlamanın mutluluğu içinde kursiyerlerimiz teşekkürlerini iletti.

Diyabet Resertifikasyon sınavı 1

Diyabet Resertifikasyon sınavı 2