Hastanemizde Tesis Güvenliği Toplantısı Yapıldı
26 Mart 2024

İZMİT SEKA DEVLET HASTANESİN DE TESİS GÜVENLİĞİ KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Hastanemiz de hastane personelinin ve hastaların güvenliğini sağlamak, gelebilecek her türlü tehlikeye karşı önceden önlem almak, gerekli ölçümlerin yapılarak takibini sağlamak, kriz durumları için bir plan ve program oluşturmak, bina  turlarımızdan elde edilen verileri değerlendirmek amacıyla Tesis Güvenliği Komite Toplantısı Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç TUNÇ  başkanlığında yapıldı. Kalite Yönetim Sorumlusu Nergiz ŞEN'in sunumuyla gerçekleşen toplantıya hastane yönetimi ve birim sorumluları katıldı.
Hastanemizin her daim kaliteli, verimli, güvenli hizmet sunumuna yönelik düzenleyici, tamamlayıcı, çözüm önerileri ve iyileştirme çalışmaları belirlenerek toplantı sona erdi.

tesis güvenliği 1

tesis güvenliği 2