11 Mart 2024

İZMİT SEKA DEVLET HASTANESİNDE DİYABET EĞİTİM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
12 Şubat – 8 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve teorik eğitimin yanında pratik uygulamaları da içeren eğitim programının sonunda başarılı olan 8 kursiyerimize sertifikaları törenle takdim edildi.
İzmit Seka Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen programa Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet SARIIŞIK, Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç TUNÇ, İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hizmetleri Birim Sorumlu Uzmanı Filiz ALTUNTAŞ, sağlık idarecileri ile hekimler ve sağlık personelleri katılım sağladı.
Programda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet SARIIŞIK eğitim programlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitimlerin önemine dikkat çekti.  Aynı zamanda tüm çalışanlarında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç TUNÇ konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak sertifikalı eğitim programında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Bu yılda aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle de Kocaeli Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Podolog Ayfer PEKER KARATOPRAK tarafından “Diyabette Ayak Ülserleri, Kadınlarda Ayak Bakımı, Tırnak Bakımı” konularında etkili, verimli bir sunum yapıldı.
Sertifika töreni kursiyerlere sertifikaları ve Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifika Program Sorumlusu Hemşire Elif Fidan, Eğitim Hemşiresi Meryem YILDIRIM ÇALIŞKAN’a ve dalında uzman tüm eğitmenlere teşekkür belgelerinin takdimi ile devam etti. Eğitim programına katılan tüm kursiyerlerimiz hastane yönetimine teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.