Hastanemizde Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başladı
13 Şubat 2024

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başladı.
  İzmit Seka Devlet Hastanesi olarak ev sahipliği yaptığımız sertifika programımız; toplumun diyabet konusunda bilinçlendirilmesinde, sağlıklı bireylerin diyabetten korunmasında, her yaş grubundaki bireylerin tanı konması, eğitimi, tedavisi, bakımı, izlenmesi, yönlendirilmesi hizmetlerini yürüten, diyabetli bireyi, ailesini, meslektaşlarını hastalığın yönetimi konusunda eğitecek ve danışmanlık yapacak yetkin hemşireler yetiştirme amacını taşımaktadır.
  Eğitim programımız 11 gün teorik 9 gün uygulama eğitimi olmak üzere 20 gün olarak devam edecektir. Eğitim programı sonunda yapılacak olan sınavda 70 ve üzeri alan kursiyerlerimize 08 Mart 2024 tarihinde sertifikaları teslim edilecektir.