Hastanemizde Çalışan Geri Bildirim Anketi Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
27 Aralık 2023

Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç TUNÇ başkanlığında yapılan toplantıya, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Özlem HAŞİM ATALAY, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap AKKAYA EFE, İdari ve Mali İşler Müdürü Oktay ÇAPAL ve Kalite Direktörü Nergis ŞEN katıldı.

Toplantıda çalışanların görüşlerinin alınarak, bu görüşlerin sağlık kuruluşumuzda sağlıklı çalışma ortamının oluşturulması süreçlerine yansıtılması, ideal ve güvenli bir çalışma ortamı ve altyapısının sağlanmasına yönelik faaliyetlere kaynak sağlanması amaçlanarak yapılmış olan Çalışan Geri Bildirim Anketi sonuçları değerlendirilmiştir.