Hastanemizde Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Yapıldı
27 Aralık 2023

İzmit Seka Devlet Hastanesi Konferans Salonumuzda Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon sınavı yapıldı.
Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının amacı, ameliyathanede çalışan ameliyathane hemşirelerine görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırmaktır.
       Bu kapsamda da hastanemizde hizmet verdiğimiz Ameliyathane Hemşireliği Resertifikasyon sınavı ile sertifika geçerlilik süresi dolan kursiyerlerimize Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yayınlanan Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları çerçevesinde resertifikasyon sınavı yapıldı.
Kocaeli, Zonguldak ve Sakarya illerimizden katılan toplam 31 kursiyerimizi tekrar hastanemizde ağırlamanın mutluluğu ile kursiyerlerimiz teşekkürlerini iletti.