T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü İzmit Seka Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Seka Devlet Hastanesi

15 Ekim Dünya El Yıkama Günü Standı

Güncelleme Tarihi: 17/12/2020

15 Ekim Dünya El Yıkama Günü kapsamında hastanemiz C blok poliklinik giriş katında Bulaşıcı Hastalıklardan korunmanın en önemli yolu olan 'El Yıkama'nin önemine dikkat çekmek amacı ile stant kuruldu.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe'nin koordinatörlüğünde Enfeksiyon hemşireleri tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kurulan stantta; hastalarımıza doğru teknik ile el yıkama yöntemi gösterildi. Özellikle baş parmak, parmak araları, parmak uçlarının yıkanması gösterilerek el yıkamanin önemi vurgulandı.Verilen hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren halkımız hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.