13 Aralık 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Anestezi Teknisyeni ve Teknikerleri Günü Kutlandı.Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Yalçın Tamer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu ve Berrak Cihangir'in katıldığı kutlama programı Konferans salonunda gerçekleştirildi. Anestezi Teknisyeni ve Teknikerlerinin yaptığı işin kutsal bir iş olduğunu hatırlatan Dr.Tunç, hastane için olmazsa olmaz sağlık çalışanlarının başında geldiklerini vurguladı. Kutlama, pasta kesiminin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.