Yürüyüş Yolu Merkez Semt Polikliniği'nde Organ Bağışı Standı
31 Ağustos 2018

Organ bağışı ve naklinin yaygınlaştırılması ve bu bilincin yeterince gelişmesini sağlamak amacıyla İzmit Seka Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği'nde Organ Bağışı Standı kuruldu.Standda; İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Şehnaz Tufan Kalyoncu , Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Berrak Cihangir,Hastane Enfeksiyon Hemşirelerinden Nergiz Şen ve Genel Yoğun Bakım Ünitesi Hemşirelerinden Ergül Ezel hazır bulundu. .Birçok vatandaşımızın Gönüllü Organ Bağışçısı olarak destek olduğu standımızda, bağışcı vatandaşlarımıza Defne hediye edilerek desteklerinden dolayı teşekkür edildi.Organ Bağışı Standı; her hafta Organ Bağışı Koordinatörümüz ile birlikte bir sağlık bakım hizmetleri sorumlusu tarafından Yürüyüş Yolu Merkez Semt Polikliniğinde kurulmaya devam edecek..