İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmit Seka Devlet Hastanesi Mescidini Açtı
18 Mayıs 2018

Dr.Doğan, İzmit Belediyesi tarafından yenilenerek tekrar hizmete açılan Hastane Mescidinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney, İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, hastane idarecileri de hazır bulundu. Açılışta konuşan Dr.Nevzat Doğan “İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi gören ve refakat eden tüm hasta ve hasta yakınlarnın ibadet hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için hastane ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalar neticesinde bu ferah ve şık mimari ortaya çıktı. Tüm ekibime bu özenli çalışmalarından dolayı teşekkür eder bu güzide hastanemize hayırlı olmasını diliyorum. İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’da, İzmit Belediye Başkanı Doğan'a hastaneye yaptığı hizmetler için teşekkür etti.