Haftalık Olağan Bina Turu Gerçekleştirildi
06 Nisan 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde 06.04.2018 Cuma günü Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç’un katılımı ile haftalık olağan bina değerlendirmeleri gerçekleşti. Ayrıca Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu, Berrak Cihangir 'de değerlendirmede hazır bulundu.
Dahili Bina; Fizik Tedavi Servisi, Göğüs Hastalıkları Servisi1,Endokroinoloji Servisi, 1.Basamak Yoğun Bakım Ünitesi, Dahiliye Servisi'nde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Hali Hazırda proje aşamasında olan çalışmalar ise yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra ha
sta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.