04 Nisan 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, Eczacılar ve Birim Sorumluları ile toplantı gerçekleştirdi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya’nın da katıldığı toplantıda ilacın her aşamasından görevli olan eczacılar artık verimlilik ve kalite kriterleri doğrultusunda belli periyodlarda servis depolarında bilgilendirme ve kontrol sağlayacak. Stok analiz çalışması, narkotik kontrolü, yarım doz, soğuk zincir gibi ilaçla ilgili bilgilendirmeler yapılacak. Konu hakkında konuşan Baş Eczacı Yeşim Akgül’’ Kurumumuzdaki ilaç anlamında hem hastalarımıza hem de sorumlu hemşire arkadaşlarımıza rehber ve yardımcı olmak, ilaçla ilgili her konuda farkındalığı arttırmak, hekim, eczacı, hemşire iş birliğini gerektiren ortak bir faaliyet amacındayız..’’ dedi.