İzmit Seka Devlet Hastanesi'nden Anlamlı Ziyaret
22 Mart 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. Özlem Haşim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu, Berrak Cihangir, Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği Sorumlu Hemşiresi Ziyamet Zaman ve Hemşire Nurcan Bahar 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Down Cafe’yi ziyaret etti. Down Sendromlu çocukların kendi elleriyle ikram ettiği içecek ve yiyeceklerden yiyen hastane idarecileri çocuklarla sohbet ederek keyifli zaman geçirdi.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Hastane Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Özlem Haşim” Engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına açılan bu kafeyi topluma kazandıran İzmit Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bizlerde 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum’’ dedi. Ziyaret çekilen fotoğraflar sonrası iyi dileklerle sona erdi.