İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Tıp Bayramı
16 Mart 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, 14-18 Mart Tıp Bayramı Haftası kapsamında hastanede hizmet veren hekimleri yemekte ağırladı.

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nin ev sahipliğinde Ramada Otel’de yoğun katılımla gerçekleşen yemeğe Hastane Başhekim Yardımcıları Uz.Dr.Özlem Haşim, Op.Dr.Yalçın Tamer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, Müdür Yardımcıları Şükran Karadağ, Şehnaz Tufan Kalyoncu, Ahmet Demir katıldı.

TUNÇ: Burada Olmak Birlik ve Beraberliğimizin Bir Ürünü..

Başhekim Tunç, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: " Burada bulunmamız birlik ve beraberliğimizin bir ürünü. İnsanı insan yapan bütün değerleri koruyan, doğuştan gelen hak olarak kabul edilen sağlığın neferleri olarak işimiz gerçekten çok zor. Bi nebze bu yolda emek harcayan hekimlerimizin yüzünü güldürebilmekti amacımız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.
Organizasyon daha sonra kesilen pasta sonrası sona erdi.