İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Tomografi Cihazı Yenilendi
05 Mart 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi, hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve daha verimli sağlık hizmeti sunmak için Bilgisayarlı Tomografi cihazını yeniledi.
İzmit Seka Devlet Hastanesi Radyoloji Katında yenilenen Tomografi cihazı ile tüm tetkik türleri için kesin sonuçlar, en düşük dozda en yüksek kalitede görüntü, sanal kalp anjiosu 128 kesit izlem hızı ile gerçekleşmektedir.

- Etkin Hızlı ve Doğru Tanı -

128 kesitli tomografi cihazı ile saniyeler içinde, geniş hacim taraması mümkün olmakta, başta kalp anjiosu olmak üzere baştan ayağa tüm vücut bölümlerinde var olan hastalıklara etkin, hızlı ve doğru tanı saniyeler içinde konulabilmektedir. En kısa sürede, daha düşük radyasyon alarak doğru tanı ve doğru tedavinin yapılabilmesi maksimum hasta yararı anlamına gelmektedir.

• IMG_1948.JPG
  • IMG_1950.JPG