İzmit Seka Devlet Hastanesi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü
İzmit Seka Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Hasta, Hasta Yakınları Ve Personele Manevi Destek Hizmeti

Güncelleme Tarihi: 06/09/2018

Diyanet İşleri Başkanlığının Sağlık Bakanlığı ile birlikte devlet hastanelerinde başlattığı “Manevi Destek” projesi, İzmit Seka Devlet Hastanesinde hayata geçirildi.
Hasta ve yakınları ile hastane personeline moral, motivasyon ve manevi destek sağlama, dini, konularda danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmak amacıyla manevi rehberlik hizmeti verilecek. Hastane Manevi Destek Çalışanı İhsan Güzel konu ile ilgili hastane konferans salonundan bilgilendirme eğitimi verdi. Hastanemizde talep eden hastalara, hasta yakınlarına ve hastane personeline, içinde bulundukları şartlar göz önünde bulundurularak hastaların iyileşmelerine katkıda bulunmak amacıyla moral, motivasyon ve manevi destek sağlamaya, dini – manevi konularda danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunulması hedeflenmektedir.
  • IMG_6866.JPG
  • IMG_6868.JPG