İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Bayramlaşma
14 Haziran 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma organizasyonu gerçekleştirildi.
Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Yalçın Tamer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Hasan Yaşar ve Sağlık Bakım Hizmetleri Sorumlusu Berrak Cihangir‘in katılımlarıyla tüm servis ve birim çalışanları ziyaret edilerek bayramlaşma yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç” Sağlık hizmetlerimizin faydalı ve başarılı olabilmesinde çalışanlarımızın emeği çok fazladır. Başta kendi hastane çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının, ailelerinin ve vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederim” diyerek çalışanların ve vatandaşların bayramını kutladı.