İzmit Seka Devlet Hastanesinde Özdeğerlendirme Kapanış Toplantısı Gerçekleşti
04 Haziran 2018

İzmit Seka devlet hastanesi 2018 yılı Özdeğerlendirme süreci bugün yapılan kapanış toplantısı ile son buldu. Kapanış toplantısında hastane başhekimi Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim Yard. Özlem Haşim Atalay, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya İdari ve Mali Hizmetleri Müdür Yardımcıları Ahmet Demir, Hasan Yaşar, Gözde Okay Usuloğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu Berrak Cihangir ve tüm birimlerin bölüm kalite sorumluları ve birimlerin sorumlu hekimleri katılım sağladı.
Toplantıda Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu yaptığı konuşmada Özdeğerlendirmenin önemini, amacını tekrar hatırlatırken amacın Takım ruhu oluşturarak gerekli çalışmaların yürütülmesini ve Kalite Yönetim Birimi olarak işbirliği içerisinde hastanemizden hizmet alan hastalarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızın daha kaliteli ve daha konforlu hizmet almasının esas gayemiz olduğunu belirtti. Bölüm raporlarının ve kurumsal hedeflerin tek tek üzerinden geçildiği toplantıda çözüm önerileri ve planlanan faaliyetler görüşüldü.
Daha sonra konuşma yapan Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Özdeğerlendirme sürecinde emeği geçenlere ve Özdeğerlendirme ekibine teşekkürlerini iletirken çözüm bekleyen konuların birlikte harekete geçerek tamamlanabileceğini ve huzurlu bir ortamda çalışmanın önemini vurguladı.