Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Ömer Ardaman’a Anlamlı Veda
18 Mayıs 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi yönetimi yaklaşık 20 yıl boyunca kuruma hizmet vermiş, Marmara bölgesinde hatırı sayılır bir yere sahip olan Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Ömer Ardaman’a veda töreni gerçekleştirildi. Hastane yönetiminin tam kadro katıldığı törene, çalışma arkadaşları, hemşireler ve hastane çalışanları da katılım sağladı. Programda konuşma gerçekleştiren hastane yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ’’Bugün sevdiğimiz bir arkadaşımızın emeklilik dolayısıyla ayrılışı için buradayız. Hastanemizin değerli neferlerinden olan Ömer Ardaman’ın gerek kişiliği ile gerek de mesleki duruşu ile hastanemizde kazandırdıkları için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı yaşamasını temenni ederim.’’ diyerek iyi dileklerde bulundu. Dr.Ömer Ardaman’ın emekli olması nedeniyle hazırlanan video gösterisi ile duygusal anların yaşandığı veda töreni, hastane yönetimi tarafından verilen çiçek ve plaket takdimi sonrası hazırlanan kokteyl ile son buldu.

(Video ve Resimlerin Geri Kalanına Facebook/SekaDH) sayfamızdan ulaşabilirsiniz..)