İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Hemşirelerde İş Motivasyonu Adlı Panel Gerçekleştirildi
15 Mayıs 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası Kapsamında Hastane Konferans Salonunda Hayatı Yakala ‘Hemşirelerde İş Motivasyonu’ Adlı Panel Gerçekleşti. Gonca Berktay Karaalp’in Konuşmacı Olarak Katıldığı Panele İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Özlem Haşim Atalay, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, Hastane İdari Ve Mali İşler Müdür Yardımcıları Ahmet Demir,Şükran Karadağ, Hasan Yaşar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu, Berrak Cihangir, İzmit Belediyesi Kadın Meclis Başkanı Asuman Sert, Hastane İdarecileri, Çalışanlar Ve İlimizdeki Diğer Sağlık Kuruluşlarının İdarecileri Katılım Gösterdi.
Panelde İlk Olarak Söz Alan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya’’ Gerek Tıbbi Gerekse Otelcilik Anlamında Sağlık Bakım Hizmetlerinde Fedakarca Görev Yapan Ebe Ve Hemşire Arkadaşlarımın Bu Özel Haftasını En Samimi Duygularımla Kutluyorum. Yerine Getirdiğiniz Bu Kutsal Görevde Zorluklarla Yılmadan Mücadele Ettiğinizin Farkındayız .Aynı Ekibin Bir Parçası Olarak Gerek Çalışma Alanlarınızda Gerekse Sosyal Alanlarda Bir Nebzede Olsa Yükünüzü Hafifletme Yönelik Çalışmalarımız Devam Edecek’’ Diyerek Sözlerini Tamamladı.
Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç İse ‘’
Sağlık Ordumuzun En Önemli Neferlerinden Olan Ebe Ve Hemşire Mesleği Fedakarlığın Tam Karşılığıdır. Özveri Olmadan Başarı Gelmez. Bu Yoğun İş Temposundan Bir Nebze De Olsa Kurtulmanız İçin Elimizden Geleni Yapmaya Çalışıyoruz. Geçmiş Anneler Gününüzü Kutlar, Mübarek Ramazan Ayının Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim’ Diyerek Sözlerini Tamamladı.
Konuşmacı Gonca Berkta
y Karaalp’in Enerjisi Yüksek Ve Dinleyenleri Mest Eden Söyleşisi Sonrası Kendisine Çiçek Takdim Edilerek Yapılan Kokteyl Sonrası Panel Sona Erdi.