İzmit Seka Devlet Hastanesi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü
İzmit Seka Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü 3.Basamak Yoğun Bakım Hemşireleri Toplantı Gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 11/04/2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, 3.Basamak Yoğun Bakım Hemşireleri ile toplantı gerçekleştirdi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya’nın da katıldığı toplantıda, kapasitesi arttırılan Yoğun Bakım Ünitesi'nde çalışacak hemşirerle durum toplantısı gerçekleştirildi. 20 yatak ile hizmet vermesi planlanan ünitede yaklaşık 40 hemşire hizmet verecek. Konu hakkında konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya’’ Uzun süredir hastanemizde yaptığımız yenileme çalışmalarına A blok 4. katta hizmet veren 3.Basamak Yoğun Bakım Ünitesi ile devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda gerçekleşen bu çalışmanın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi.
  • IMG_3036.JPG
  • IMG_3042.JPG