İzmit Seka Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Hekimleri'nden Önemli Ameliyat
10 Nisan 2018

İzmit Seka Devlet Hastanesi yeniliklerin yanı sıra özellikli ameliyatları ile de Kocaeli’nin önemli sağlık kuruluşlarından biri olmaya devam ediyor. Hastane Beyin Cerrahi hekimlerimizden Op.Dr.Mehmet Korkmaz ile M.Onur Yüksel  zorluk derecesi yüksek Üniversite ve Eğitim Araştırma hastanelerinde yapılan beyin tümörü ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.

Büyük Tümör ve Ödem Bulunan Hasta Operasyon Sonrası 7. Günde Taburcu Edildi

Baş ağrısı ve sağ tarafta güçsüzlük şikayetleri ile acil servise başvuran 52 yaşındaki erkek hasta Beyin-Sinir Cerrahi servisine yatırıldı. Çekilen beyin Mr’ında beyin sol yarımında büyük tümör ve etrafında ödem saptandı. Başarılı hekimlerimiz tarafından beyin tümörü ameliyatı yapılan hasta, ameliyat sonrası 7. gün de sıkıntısız taburcu edildi.

Zorluk Derecesi Yüksek Ameliyatlar Yapılmaya Devam Ediyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde bulunan ve her geçen gün yenilenen teknolojik aletler, yoğun bakım şartlarının yeterliliği ve yöneticilerin desteği ile bu tür zorluk derecesi yüksek riskli ameliyatların sayısı giderek artmaktadır.