İzmit Seka Devlet Hastanesi Çalışan Toplantısı Genel Sekreterimiz Op.Dr.Şenol Ergüney'in Katılımıyla Gerçekleştirildi

İzmit Seka Devlet Hastanesi içerisindeki iletişimi güçlendirmek, çalışanların sıkıntı ve önerilerini dinlemek,çözümlenmeyi bekleyen durumlara ışık tutmak amacıyla Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney'in başkanlık ettiği ve İzmit Seka Devlet Hastanesi'nin tüm idarecileri ve çalışanlarının katıldığı 'İzmit Seka Devlet Hastanesi Çalışan Toplantısı' gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sektereri Op.Dr.Şenol Ergüney''Sağlık, içinde duygu barındıran,insanlık barındıran,ekip çalışması, ekip ruhu olması gereken bir hizmet sektörüdür.Biz bu sektörde bir olup takım çalışması halinde çalışmamız gerekiyor.Ben Genel Sekreter olarak bu Çalışan Toplantılarını önemsiyorum'' diyerek sözlerini tamamlayarak toplantıya geçildi.

Toplantıda, hastane çalışanlarının sıkıntıları, çalışma şartlarındaki fiziki problemleri,kreş gereksinimi ve ameliyathanede yaşanılan sorunlar konuşularak çözümü için çalışma yapılması planlandı.Ayrıca Anestezi Hekimlerinin önerisi olan geçici görevlerin sürelerinin ay başından ay başına olması  kabul görerek karara bağlandı.