Hastanemizden Yürüyüş Yolunda 'Diyabet Standı'

14 – 18 Kasım Diyabet Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş yolunda diyabet taraması yapıldı.650 kişinin rastlantısal kan şekeri ölçümleri yapıldı. Riskli bulunan ve kan şekeri kontrolü sağlanamayan vatandaşlarımız diyabet polikliniğine yönlendirildi. Standımızda Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim Yardımcılarımızdan Uz.Dr.Gülsevil Solmaz , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz,Merkez Semt Yürüyüş Yolu Polikliniği Sağlık Bakım Hizmetleri Sorumlusu Ziyamet Zaman, Eczacılarımızdan Ayşen Akdoğan, Diyetisyenlerimizden Merve Başer, Diyabet Hemşiremiz Elif Fidan, Bahar Gümüş Irklı, Hemşirelerimiz Emine Türk ve Birsel Kısa hazır bulundular. Ayrıca Diyetisyenimiz, vatandaşlarımızın boy ve kilo ölçülerine göre beden kitle indeksini hesaplayarak obezite açısından riskli kişileri belirledi.