Sağlık Tesisimizde Dünya Radyoloji Günü Kutlandı

Hastane idaremiz tarafından Radyoloji birimi çalışanlarımızın ' 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü ' kutlandı.Hastane Yönetici/Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç'un katılımıyla radyoloji çalışanları ile birlikte kutlandı.Ayrıca Başhekim Yardımcımız Uz.Dr.Gülsevil Solmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Semiha Dağdelen,Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlumuz Elif Yalçın'ın katıldığı programda, sağlık hizmeti sunumunun en önemli ögelerinden biri olan Radyoloji birimi çalışanlarına teşekkür edilerek pasta kesildi.Program için teşekkürlerini ileten radyoloji çalışanları memnuniyetlerini dile getirdiler.Başta hastanemiz Radyoloji çalışanları olmak üzere tüm çalışanların gününü kutluyor, çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.