Sağlık Tesisimizde İl Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Sağlık Tesisimizin Konferans Salonunda İl Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr.Mürsel Durmaz, Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Sinan Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr.Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkan Op.Dr. Muhammet Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkan Mustafa Tekin,Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ve İlimizdeki Sağlık Kuruluşlarının idari kadrosu katılım sağladı.
İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Hastanelerinde verilen hizmetler ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, İlimizde yapılan sağlık hizmetleri değerlendirilerek kalitenin ve verimin arttırılması için kararlar alındı. Toplantının sunumları İl Sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevli Özgür Bayram Bakır ve İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Sinan Öztürk tarafından yapıldı. Karşılıklı görüş alışverişleri ile gerçekleşen sunumda ilimizde verilen tüm hizmetler konuşularak geliştirilmek üzere fikir alışverişi sağlandı.