Yürüyüş Yolu Semt Polikliniğimizde Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

Sağlık Tesisimize bağlı Yürüyüş Yolu Semt Polikliniğimizde Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Op.Dr.Şenol Ergüney'in katılımı ile basın toplantısı gerçekleştirildi.Yoğun basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen toplantıya ayrıca Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr.Onursal Varlıklı, Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği İdari Başkanı Muhammed Coşkun Güler,Hastane Başhekimimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç,Başhekim Yardımcımız Uz.Dr.Gülsevil Solmaz,İdari Mali İşler Müdürümüz Feti Yirmibeş,Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürümüz Samet Topal,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz,Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği Sağlık Bakım Hizmetleri Sorumlusu Ziyamet Zaman,Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği İdari ve Mali İşler Birim Sorumlusu İsmail Kovancı ve hastane çalışanları katılım sağladı.

- Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği Yenilenen Yüzü İle Hizmet Veriyor -

İzmit Seka Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği yenilenen yüzü ile hastalarımızı memnun etmeye devam ediyor. Binamızda kısa süre önce tamamlanan yenileme ve tadilat çalışmalarından sonra vatandaşlarımıza daha konforlu modern bir yapıyla hizmet veriliyor. 22 hekim ile hizmet verilen Yürüyüş Yolu Semt Polikliniğimizde, Eylül ayı içerisinde hizmete alınan ultrason polikliniği ile artık Ultrason ve Doppler çekimleri yapılıyor. Ayrıca 4. Katta yapılan Modern Fizik Tedavi Ünitesi ile de aynı anda 12 hastaya günde ise 50-60 hastaya Fizik Tedavi hizmeti verilmektedir.

- Artık Lazer Cihazı İle Kılcal Damarlar Yok Ediliyor -

Sağlık Tesisimizin Yürüyüş Yolu Semt Polikliniğinde Kalp Damar Cerrahi Kliniği Hekimlerimiz Op. Dr. Duygu Durmaz Yücel ve Op. Dr. Zeki Talas’ın gerçekleştirdiği, kılcal damarlara uygulanan yüksek frekanslı dalga yardımıyla kılcal varisler kısa sürede ve kalıcı olarak yok edilmektedir.
Bu hastalarımız, sağlık tesisimize yatışı olmadan, ayaktan muayene ile poliklinik şartlarında tedavi edilmektedir.

- Eylül Ayı İtibariyle Ultrason Çekimleri Başladı -

Sağlık Tesisimizin İzmit Merkezde Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Yürüyüş Yolu Merkez Semt Polikliniği’nde Ultrason birimimiz hizmet vermeye başladı. Artık Semt Polikliniğinde haftanın 5 günü Ultrason ve Doppler tetkikleri yapılmaktadır. Ayrıca röntgen birimimiz de hizmet vermeye devam etmektedir.

Açılış ile ilgili konuşan Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney ''Ekim ay itibariyle Kadın Doğum Hastalıkları ve Çocuk Hastalıkları Polikliniği hizmet vermeye başladı.Eskiden bu yana hizmet veren bir yerdeyiz. Depremden sonra tadilat çalışması yapılmasına karşın yeterli olmadı. Tadilatlar tamamlandı. Yenilenen bölümleriyle hizmete girdi. Daha önce Ultrason yoktu şimdi hizmete girdi. Ayrıca Kolaylık Polikliniği’de hizmete girdi.Kolaylık Polikliniği daha çok heyet raporu olan sürekli yazılması gereken ilaçların yazılması için sürekli polikliniği işgal etmesi gerekmeyen durumlar için burada hizmet verilecektir. Şeker baktırmak için vatandaş uzun süre beklemek durumunda kalıyordu. Bu gibi durumları aşmak için bu hizmet veriliyor. Bu sayede arkadaşlarımız rahatlamış olacaklardır.'' dedi .Ayrıca Mesai dışı poliklinik hizmeti verilemeye başlanacaktır diyen Ergüney “Saat 22.00’ye kadar hizmet verilecektir. Yeşil Alan Polikliniği hizmeti verilmeye başlanıyor. Burada normal genel hastalara hizmet verilecektir. Gece 22.00’ye kadar burası açık olacaktır. Kesinlikle acil hizmet verilmeyecektir. Acil durumu olan devlet hastanesine gidecektir. Hasta yoğunluğu olursa laboratuar ve röntgen hizmeti verilecektir. Hafta içi hizmet verilecektir. 16.00-22.00 saatleri arasında hizmet verilecektir. Buraya 600 bin TL yatırım yapıldı. Binanın dış cephesinin yenilenmesi de yapılacaktır” ifadelerini kullandı.
Basın Toplantısı, hasta ziyaretleri ve yapılan kokteyl sonrası sona erdi.