Sağlık Tesisimiz 10.Diyabet Okulu Mezunlarını Vermenin Gururunu Yaşıyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi Diyabet Okulu mezunlarını vermeye devam ediyor.Diyabet hastalarının ve hasta yakınlarının bilgilendirilmesi, eğitilmesi amacıyla verilen eğitimlerde 10.kez mezun vermenin mutluluğu yaşanıyor.Sağlık Tesisimiz, ilk mezunlarını Nisan 2015 Kasım ayında veren ve 18 ay gibi sürede 10.mezunlarını vermenin gururunu yaşıyor. Mezuniyet Sertifika Törenine, Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Semiha Dağdelen ve Diyabet Hemşireleri Elif Fidan,Bahar Gümüş Irklı katıldı.Sertifika töreninde konu ile açıklamalarda bulanan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç “Diyabet Okulunun ilk mezunlarını vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek eğitimleri önemseyip fire vermeden devam ettikleri için de teşekkür etti. Fesçekoğlu eğitimleri alan diyabet hastalarının bundan sonra daha bilinçli ve dikkatli olacağına inandıklarını söyledi. “Çevrenizdeki diyabet hastalarına da bilgilerinizi aktarın. Hastalığın seyrinde ve komplikasyonlarında yanlış yapanları uyarın ve en önemlisi okulumuza yönlendirin” dedi.Tören daha sonra sertifka dağıtımı ile sona erdi.