Sağlıklı Yarınlar İçin Şimdi Elini Yıka

Sağlık Tesisimizde Dünya El Yıkama Haftası Etkinlikleri kapsamında Enfeksiyon Hastalıkları Hekimimiz Uz.Dr.Semra Özgümüş tarafından 'El Hijyeni' eğitimi verildi.Eğitime Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Semiha Dağdelen,Sağlık Bakım Hizmetleri birim sorumlusu Elif Yalçın,,Enfeksiyon hemşiremiz Sevdiye Recepoğlu,Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizaomoğlu,Eğitim Hemşiremiz Yeliz Gümüş ve birim sorumluları katıldı.Yaklaşık 1 saat süren eğitimde, çalışanlara doğru el yıkama yöntemi ve mikroplardan korunma yolları uygulamalı olarak anlatıldı.Eğitim sonunda başarılı olan Sağlık Bakım Hizmetleri Servis Sorumlu Hemşirelerine Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç teşekkür belgesi verdi ve eğitim sona erdi.