Dr.Hasan Oğuz Kapıcıbaşı, Ellerde Ve Ayaklarda Aşırı Terleme Probleminizi Ortadan Kaldırıyor

Sağlık Tesisimizde Göğüs Cerrahi Hekimimiz Op.Dr.Hasan Oğuz Kapıcıbaşı ellerde ve ayaklarda aşırı terleme problemini gerçekleştirdiği cerrahi girişim ile ortadan kaldırıyor.Toplumumuzda terleme problemi, insalarımızın yaşamlarında büyük bir sorun teşkil etmektedir. İnsanlar bu problemden ötürü sosyal yaşamdan uzaklaşma yolunu seçiyor. Bu kapsamda sempatik sinir aktivasyonuna bağlı el ve ayaklarda aşırı terleme ameliyatları hastanemizde başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

- Tek Port (Delik) ile aynı anda İki taraflı yapılıyor -

Göğüs Cerrahi hekimimiz Op.Dr.Hasan Oğuz Kapıcıbaşı tarafından yapılan bu operasyonlar, koltuk altı bölgesinden yaklaşık 2-3 cm lik kesi ile tek port(delik) dediğimiz yöntemle aynı seansta iki taraflı olarak yapılmaktadır.

- İki Yılda 30 dan fazla hasta sağlığına kavuştu -

Hastanemizde Dr.Kapıcıbaşı son iki yılda 35 hastaya bu ameliyatı gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı. Ameliyatın ertesi günü hasta, taburcu olup kısa süre içerisinde normal yaşantısına dönmektedir.