Sağlık Tesisimizde Bayramlaşma Organiazasyonu Gerçekleştrildi

Sağlık Tesisimizde Mübarek Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma organizasyonu gerçekleştirildi.Bayramlaşmada, Hastane Başhekim Yardımcılarımız Uz.Dr.Özlem Haşim,Uz.Dr.Gülsevil Solmaz,İdari ve Mali İşler Müdürümüz Feti Yirmibeş,Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürümüz Samet Topal, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz,İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılarımız Hasan Yaşar,Şükran Karadağ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Semiha Dağdelen ve Sağlık Bakım Hizmetleri Sorumlumuz Elif Yalçın'ın katılımlarıyla tüm servis ve birim çalışanları ziyaret edilerek çikolata şeker ikramı yapıldı.

{Resimlerin tamamına resmi sosyal medya facebook hesabımız olan www.Facebook.com/SekaDH adresinden ulaşabilirsiniz.}