Sağlık Tesisimizde Veri Hazırlama Ve Kontrol İşletmenliği Çalışanlarımızla Bilgi Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Ülkemizde son günlerde artan Siber Saldırılar ve Bilgi Güvenliğini tehdit edecek durumlar nedeniyle hastanemiz konferans salonunda Hastane Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği çalışanlarımızla Bilgi Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Hastane Bilgi Güvenliği Ekibi üyelerinden Bilgi Sistemleri Birim Sorumlumuz Osman Berber’in anlatımıyla gerçekleşen toplantıda, Sağlık Tesisimizde, Bilgi Sistemlerinde paylaşılmakta olan İdari, Mali ve Klinik verilerin güvenliğinin sağlanması, güvenlik ihlallerinden kaynaklanacak riskleri en aza indirgenmesi, kurumun itibarı ve hasta mahremiyetinin sağlanması hususunda bilgiler verilmiştir.