Sağlık Tesisimizde Bilgi Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Ülkemizde son günlerde artan Siber Saldırılar ve Bilgi Güvenliğini tehdit edecek durumlar nedeniyle hastanemiz konferans salonunda Bilgi Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim yardımcımız Uz. Dr. Gökhan Nalbant, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Semiha Dağdelen, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız Şükran Karadağ, İdari Birim Sorumluları ve Servis Sorumlu Hemşirelerimiz katılım göstermiştir. Hastane Bilgi Güvenliği Ekibi üyelerinden Bilgi Sistemleri Birim Sorumlumuz Osman Berber’in anlatımıyla gerçekleşen toplantıda, Sağlık Tesisimizde, Bilgi Sistemlerinde paylaşılmakta olan İdari, Mali ve Klinik verilerin güvenliğinin sağlanması, güvenlik ihlallerinden kaynaklanacak riskleri en aza indirgenmesi, kurumun itibarı ve hasta mahremiyetinin sağlanması hususunda bilgiler verilmiştir.