Sağlık Tesisimizde Hastane Afet Ve Acil Durum Komisyon Toplantısı Yapıldı

Sağlık Tesisimiz idari bina konferans salonunda 28.07.2016 Perşembe günü Hastane Afet ve Acil Durum Komisyon Toplantısı yapıldı. Toplantıya, Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, Başhekim yardımcımız Uz. Dr. Özlem Haşim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürü Samet Topal, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Feti Yirmibeş, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız Şükran Karadağ, Kalite Yönetim Direktörümüz Selma Nizamoğlu, İş Sağlığı Güvenliği Uzmanlarımız Salih Başlarlı, Sedat Topal, Genel Cerrahi hekimimiz Op.Dr.Alpaslan Sarı, Biyokimya ve Klinik Biyokimya hekimimiz Uz.Dr.Saadet Söyük, Anestezi Hekimimiz Uz.Dr.Abdulkadir Oruç, Acil Tıp Uzmanımız Uz.Dr.Zeynep Özkök ,Sağlık Bakım Birim Sorumlularımız Bekir Kütükçü, Serkan Orhan , Teknik Servis Birim Sorumlularımız Oğuzhan Yardımcı ve Sadi Darıcı katıldılar.
Hastane Sivil Savunma Uzmanımız Nilüfer Mostura'nın konuşmacı olduğu toplantıda, Hastane Afet ve Acil Durum Planları sunumu yapılarak bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ayrıca Hastanemizde yapılacak masa başı ve tahliye tatbikatlarının konusu ve tarihi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.