15 Temmuz Darbe Girişimi Sırasında Yaralanan Sağlık Memurumuz Hasan Hüseyin Çiçek'e Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney'den Anlamlı Ziyaret

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, 15 Temmuz akşamı ülkemizde yaşanan Darbe girişimi sırasında yaralanan sağlık memurumuz Hasan Hüseyin Çiçek’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz ‘ da eşlik etti.

Sağlık memurumuz Hasan Hüseyin Çiçek, iki kardeşiyle birlikte 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında Genel Kurmay Başkanlığı’na yapılan hava saldırısında sırt bölgesinden yaralanmış ve vücuduna 4 adet şarapnel parçası isabet etmişti. Sağlık memurumuza ve yaralanan kardeşlerine ilk müdahale Ankara Numune Hastanesi’nde gerçekleştirilmiş olup sağlık memurumuzun tedavisi sağlık tesisimizde devam etmektedir. Kendisine Vatanımız için göstermiş olduğu bu onurlu davranış için şükranlarımızı sunar teşekkür ederiz.